S i k l ó s i    T ü n d e
lakberendező, tervező„  Funkció…Időtállóság…Harmónia… ”
MENÜ

Konyhai mosogatók

(agyag szerint három félét különböztetünk meg)

 

  • a gránit mosogatótál rendkívül tartós és praktikus. A SILGRANIT 80%-ban természetes gránitot tartalmaz. Ez a gránit őrlemény akril, kerámia és színezőanyagok keverékének hozzáadásával éri el a felülmúlhatatlan tulajdonságait. Számtalan forma és színvilág közül válogathatunk. A forró sütőből kivett tálat is rátehetjük, mert 280 fokig hőálló. Színezettsége miatt, mely kőhatást keltő, nem látszódnak rajta a megszáradt vízcseppek és a karcolásoknak is ellenáll. Hagyományos mosogatótálcához képest jóval magasabb az ára, de hosszú távon megéri. 
  • kerámiakortalan eleganciát testesíti meg
  • hagyományos nemesacél mosogatótálakból is sok féle méret és forma létezik. Ezekhez is különféle kiegészítőket vásárolhatunk, mint pl. vágódeszka, gyümölcsmosó stb.

 

 

 

 

 

Csaptelep:

A mosogatóhoz szervesen kapcsolódik a csaptelep. Bármelyik mosogatótálca mellett döntünk, törekedjünk arra, hogy színben hozzáillő csaptelepet válasszunk. 

Választhatunk kihúzható zuhanyfejes  csaptelepet, amely nagyobb edények elmosásához nyújt segítséget, ha ez a megoldás nem szimpatikus célszerű nagy kifolyású - magasabb- csaptelepet, hogy  a nagyobb edényekbe való víztöltés, illetve elmosás kényelmesebb legyen.

Ha ablak alá akarjuk tenni a mosogatót, akkor ne felejtsük el azt, a csapteleptől nem tudjuk kinyitni az ablakot. Erre is van megoldás, olyan csaptelepet kell venni, ami kihúzható vagy a pultba lenyomható, így nem akadályoz minket az ablak kinyitásában.

 

 

Kiegészítők mosogatókhoz:

  • Mosogatószeradagoló
  • Hulladékgyűjtő (ebből is több félét választhatunk,  az egyszerű ajtóra szerelhetőtől egészen több rekeszes szelektív hulladékgyűjtőig)
  • konyhamalac


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy átlagos nap a jövőben:

 

 

Bang & Olufsen különleges LED TV

 

Az ultravékony Beovision 10 sikerei után a Bang & Olufsen egy 500 darabban limitált Chanterelle kiadással készült. Az egyedileg sorszámozott különleges LED TV-t új, izgalmasan meleg színvilága jellemzi.

 

Asztali nézet